Services

 

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de Service Apotheek Thuiszorg garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden: dagelijkse van 14:00 uur t/m 16:00 uur of op aanvraag.

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via  010 477 22 37 of info@debinnenwegapotheek.nl.

Spreekuren
Wilt u graag meer weten over uw geneesmiddel(en), over uw ziektebeeld of over hulpmiddelen? Kom langs of maak een afspraak voor ons spreekuur. In een persoonlijk adviesgesprek vertellen wij u graag meer over uw genees- of hulpmiddelen en beantwoorden wij al uw vragen.

Spreekuur:
Elke dinsdag en donderdag van 09:30 tot 11:00 uur.

U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Servicedag
In 2015 zal uw apotheek meedoen aan de Nationale Cholesterol Test Campagne. Op 15 april 2015 van 09.00 tot 12.00 uur en op 16 april van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 16.30 uur zullen er prikdagen worden georganiseerd in uw apotheek. Wanneer u een verhoogde kans heeft op hart-en vaatziekten (bepaald door middel van een risicotest op de website www.nationalecholesteroltest.nl) kunt u in de apotheek uw cholesterol laten meten. Vanaf heden kunt u de risicotest invullen en kijken of u in aanmerking komt voor de gratis cholesteroltest in onze apotheek.